Mechanische werkplaatsen Barco naar BMTech

Leestijd: 1 minuut

Barco verkoopt zijn mechanische-subcontractingactiviteiten aan BMTech. Dit onderdeel leverde voornamelijk aan andere Barcodivisies. Het is het laatste deel van Barco‘s voormalige divisie Manufacturing Services.

De activiteiten Electronic Manufacturing en Prints gingen in december 2006 van de hand aan respectievelijk Integrated Production and Test Engineering (IPTE) uit Genk en Elprinta uit Moeskroen. Barco‘s afdeling Mechanical Subcontracting heeft productievestigingen in Kortrijk en in Kladno, Tsjechië. In totaal werken er bijna 170 mensen. Alle personeelsleden stappen over naar BMTech.

BMTech levert oplossingen voor plaatverwerking en ontwerpt en produceert een brede waaier aan behuizingen voor OEM-bedrijven. Het bedrijf realiseert een jaaromzet van 29 miljoen euro en heeft vestigingen in België (Antwerpen) en Roemenië (Iasi). Er werken ongeveer 400 mensen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.