Mathworks linkt Simulink aan Freescale-toolbox

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Mathworks heeft aangekondigd dat er in Freescales nieuwe Motor Control Development Toolbox Simulink-codegeneratietargets zijn ingebouwd via Embedded Coder. De toolbox bestaat uit Simulink-motorcontroleblokken en target-ready codegeneratiesupport. Ontwikkelaars van automotive-oplossingen en industriële controles kunnen zo Freescale-microprocessoren gebruiken in IEC 61508- en Iso 26262-compatibele systemen.

Met de Motor Control Development Toolbox kunnen ingenieurs motoralgoritmes ontwerpen. Ook kunnen ze alle software configureren en genereren die nodig is om die algoritmes te draaien op een MPC5643L- of PXS20-hardwareplatform van Freescale. De toolbox bevat een bibliotheek die is ontwikkeld door Freescale. Gebruikers kunnen hun designs modelleren door gebruik te maken van geoptimaliseerde blokken voor snelle uitvoering op Freescale-MCU‘s. Volgens Mathworks biedt de gereedschapskist optimale codegeneratie en ondersteuning voor model-in-the-loop-, software-in-the-loop- en processor-in-the-loop-tests via Embedded Coder.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen