Materialise haalt banden aan met Chinese 3D-industrie

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Het Leuvense Materialise is toegetreden tot de China 3D Printing Technology Industry Alliance. De Vlaamse grootheid in 3D-printing heeft daartoe een partnerovereenkomst getekend. Binnen het samenwerkingsverband zegt Materialise toe om de andere leden te ondersteunen met software en trainingen. De Alliance zal het legaal gebruik van Materialise-software in China promoten.

‘Materialise is al lang actief op de Chinese markt en hoewel we in die jaren veel bedrijven hebben geholpen, stonden we nog altijd een beetje apart’, aldus CEO Fred Vancraen. ‘Nu we lid zijn van de China 3D Printing Technology Industry Alliance kunnen we samenwerken met alle grote spelers in de Chinese 3D-printindustrie met het gezamenlijke doel om de technologie met al haar potenties duurzaam en gezond op de Chinese markt los te laten.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.