Mastercam geïntegreerd met Solidworks

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

CNC Software heeft zijn Mastercam-Cam-software voor machinefrezen geschikt gemaakt voor de Solidworks-Cad-pakket. Mastercam for Solidworks is volledig geïntegreerd en hierdoor werkt het naadloos samen met Solidworks. Mastercam-gebruikers kunnen daardoor 3D Cad-ontwerpen maken, gebruikers van Solidworks kunnen hun ontwerp in één systeem direct programmeren naar de machine.

Mastercam for Solidworks bevat een brede reeks freesstrategieën, inclusief feature based machining en high speed machining. De laatste zorgt voor langere gereedschapstandtijd, snellere verspaning en betere freesresultaten door vloeiende bewegingen in plaats van scherpe hoeken in de freesbanen. De totale freestijd wordt aanzienlijk ingekort door slimmere en betere opschoonfuncties. Ook zijn handmatige nabewerkingen daardoor vaak niet meer nodig.

Mastercam for Solidworks is te gebruiken vanaf Mastercam X3. Extra functionaliteit komt met de release van Mastercam X4.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen