Maplesoft verbetert gebruiksvriendelijkheid Dynaflexpro

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Maplesoft kondigt de uitgave aan van Dynaflexpro 3.0 voor het simuleren van de kinematica en dynamica van mechanische systemen met meerdere modules. Tot de nieuwe functionaliteiten behoren een projectmanager die ontwerpers stap voor stap door het modelontwikkelproces leidt, een modelontwikkelgids voor nieuwe modellen en het genereren van modelvergelijkingen, een assistent om modelbeschrijving om te zetten in kinematische en dynamische vergelijkingen en om bewegingen van het systeem te beschrijven, en de mogelijkheid om een basiscoördinatensysteem te selecteren waaraan andere referentieframes zijn te koppelen.

’De allerlaatste features maken het voor gebruikers mogelijk 0om modellen te genereren van complexe mechanische systemen, zonder kennis van lineaire graph-theorie of onze Maple-commandosyntax‘, zegt Paul Goossens, directeur Commerciële Markten bij Maplesoft.

Dynaflexpro gebruikt de Maple-tool voor het oplossen van complexe mathematische problemen en technische toepassingen om bewegingsvergelijkingen voor mechanische systemen te genereren. De Maple-technologie toont systeemvergelijkingen in symbolische , waardoor het eenvoudiger is om ze te bekijken, te delen en om ze inzichtelijk te maken. Maplesoft zegt dat de tools door deze eigenschappen ook veel worden gebruikt in het onderwijs.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen