Mak gecertificeerd als assemblagecentrum Motovario

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Het Italiaanse Motovario heeft Mak Aandrijvingen gecertificeerd als Motovario Assembly Center. Om te kunnen waarborgen dat binnen het MAC iedere stap in het assemblageproces conform de Motovario-standaard wordt uitgevoerd, voorziet Motovario in een gestructureerde implementatie van nauwkeurige en tot in detail vastgelegde stappen, waarbij specialisten van Motovario nauw samenwerken met de assemblagefaciliteit. Om dezelfde kwaliteit te halen als de productiefaciliteit van Motovario, heeft Mak geĆÆnvesteerd in technische training van de medewerkers, noodzakelijke gereedschappen, machines en gedetailleerde technische ondersteuning voor de assemblage van reductoren. Mak is nu gekwalificeerd voor de montage van Motovarioā€˜s tandwielmotorreductoren, kegeltandwielkasten en opsteekmotorreductoren.

Motovario heeft wereldwijd meer dan dertig MACā€˜s. In BelgiĆ« kunnen klanten terecht bij Vermeire Belting in Ensival en Gent.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naarĀ 024 350 3532Ā of stuur een e-mail naarĀ info@techwatch.nl.