Luxexcel breidt uit naar de VS

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Luxexcel heeft zijn Amerikaanse hoofdkantoor geopend in Alpharette, onder de rook van Atlanta. Commercieel directeur Guido Groet verhuist naar Georgia om de start van de nieuwe vestiging te begeleiden. ‘Het Amerikaanse team beslaat de sales, marketing, businessdevelopment en service’, aldus Groet. ‘We hebben onze eerste Visionplatform-systemen in de Verenigde Staten geïnstalleerd en verwachten veel van de follow-ups. De Amerikaanse markt staat open voor innovatie en nieuwe mogelijkheden. Dat gaat hand in hand met onze missie om de industrie voor brillenglazen te revolutioneren.’

Sinds vorig jaar zet Luxexcel zijn kaarten op de markt voor brillenglazen en aanverwante producten zoals vr- en ar-brillen. Vooral lastig te slijpen lenzen, zoals multifocale glazen, moeten van de 3d-printtechniek uit Turnhout profiteren. Luxexcel hanteert een verhuurmodel, waarbij de systemen zijn eigendom blijven en brillenmakers betalen naar gebruik.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.