Lucas Wintjes krijgt topfunctie bij Bosch Rexroth

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Lucas Wintjes, de Nederlandse verkoopdirecteur van Bosch Rexroth, verhuist van Nederland naar Duitsland. Als Executive Vice President Sales Industrial Hydraulics bij Bosch Rexroth in Lohr am Main wordt hij verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop van Rexroths industriehydraulica. Het is de eerste keer dat een lid van de Nederlandse directie toetreedt tot het topmanagement van Bosch Rexroth AG.

Lucas Wintjes (48) werkt sinds 1981 bij Bosch Rexroth Nederland. Hij was technisch commercieel manager en technisch manager. In 1998 werd hij directeur van de serviceorganisatie en enkele jaren later directeur van de Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie, waar hij de drive- en controlstrategie in de Nederlands markt introduceerde. Wintjes was vijf jaar geleden een van de initiatiefnemers voor de Federatie Aandrijven en Automatiseren (Feda), waarvan hij nog steeds voorzitter is. Een opvolger van Wintjes in Nederland is nog niet bekend.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.