Linmot komt met lineaire motor in rvs

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Linmot introduceert zijn nieuwe P01-48-SSC-familie van lineaire motoren in roestvast staal 1.4404/316. De serie heeft een piekkracht van 500 N en een diameter van 60 mm. Telg P01-48×240-SSC heeft een totale lengte van 345 mm, terwijl de P01-48×360-SSC in zijn geheel 465 mm lang is. De nieuwe familie is speciaal ontworpen voor toepassingen in de farmaceutische, verpakkings- en voedingsindustrie, vooral waar reiniging erg belangrijk is.

De statoren van de P01-48-SSC-motoren zijn geheel afgedicht en voldoen aan beschermingsklasse IP69K. Om hogere continue krachten te bereiken, zijn ze beschikbaar met geïntegreerde buizen voor waterkoeling (optie FC). Er is keuze uit externe of interne lagering voor grote respectievelijk kleinere slaglengtes. Zoals alle Linmot-motoren zijn ook deze in het totale slagbereik vrij positioneerbaar en is er een systematisch opgebouwd programma van bijpassende lopers. Linmot-producten zijn in de Benelux verkrijgbaar bij Groneman uit Hengelo.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen