Levitech verkoopt twee ald-systemen aan Japanse klant

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Een ‘grote Japanse multinational’ heeft twee Levitrack-ald-systemen besteld bij Levitech. De Almeerse machinebouwer wil niet zeggen om welke partij het gaat, maar de klant zal de atoomlaagdepositiesystemen gebruiken voor de ontwikkeling en de massaproductie van de nieuwe generatie efficiënte, kristallijne zonnecellen.

‘Dit succes bevestigt dat onze massaproductieoplossingen voor snelle ald aansluiten bij de behoeftes van volumeproducenten’, zegt Levitech-directeur Jaap Beijersbergen. ‘De twee machines zullen worden gebruikt voor Perc-cellen – met een efficiëntie van meer dan twintig procent – en voor multikristallijne en n-type producten. Deze klant heeft het Levitrack-systeem gekozen omdat het qua productiviteit, cost of ownership en proces voordelen biedt in vergelijking met pecvd- en andere ald-oplossingen voor de depositie van aluminiumoxide.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.