Leveranciers perslucht- en vacuümtechniek over naar Feda

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

De Vereniging leveranciers perslucht- en vacuümtechniek (Vip) heeft zich aangesloten bij de Federatie Aandrijven en Automatiseren (Feda). Vorig jaar kwam de Vip al tot de conclusie dat het niet realistisch was om door te gaan met slechts twintig leden.

In een persbericht stelt de Feda dat de door het Vip-bestuur geformuleerde plannen ambitieus waren, maar dat er met twintig leden onvoldoende draagvlak was. ’Het aantal spelers op deze markt blijft min of meer gelijk‘, schrijft de Feda. ’Dan is het lastig om het ledenaantal als gespecialiseerde vereniging op peil te houden.‘

Hoewel ook andere combinaties mogelijk waren, zoals aansluiting bij de FHI, koos het Vip-bestuur unaniem voor de Feda. Dat de Feda de afgelopen vier jaar met succes de GTA (Groep Technische Automatisering) in zich opnam, speelde daarbij een rol. Pneumatiek en vacuüm is nu een van Feda’s zeventien technologiegroepen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen