Lattice introduceert speeldoos voor systeemmanagement

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Lattice Semiconductor heeft een ontwikkelkit gereed voor systeemmanagement. Bij de MachXO Control Development Kit zitten twaalf referentieontwerpen om controlefuncties als temperatuur- en stroommonitoring, ventilatoraansturing en logging te simuleren en prototypen. Met de kit kunnen ontwerpers van CPLD‘s en FPGA‘s beschikken over uitgebreide suite met hulpmiddelen voor systeemmanagement.

Lattice levert de MachXO met 2 Mbit SPI flash- en 1 Mbit SRam-geheugen, een stroom- en temperatuursensor, een vermogensbeheerder (ISPPAC-POWR1014A), een expansieheader voor I2C, SPI, SD en Compactflash-interfaces, verschillende leds en userschakelaars. Van tevoren ingeladen Soc-ontwerpen helpen de ontwerper binnen enkele minuten bepaalde functies te testen. Hij kan vervolgens zijn design creëren met vrij downloadbare broncode. Verder is inbegrepen een USB-kabel, een AC-adapter en documentatie. De bijbehorende software staat op de website van Lattice.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen