Lasrobotspecialist Kranendonk partnert met ABB

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De samenwerking stamt al uit 1987 samen maar onlangs hebben ABB Robotics en Kranendonk de banden verder aangehaald door het zogenaamde ABB Authorized Value Provider-programma (AVP) te ondertekenen. Met deze handtekening is Kranendonk authorized value provider van ABB Robotics geworden en is de organisatie geïntegreerd in het wereldwijde ABB-programma.

’Dit AVP-programma is ontworpen om authorized value providers van over de hele wereld te voorzien van die informatie, instrumenten en service die nodig zijn om te slagen in de groeiende markt van robotautomatisering‘, legt ABB-salesmanager Martin van der Have uit. ’Wij bieden Kranendonk daarom volop ondersteuning bij technische, sales- en marketinggerelateerde vragen.‘

Kranendonk is een robottechnologiecentrum voor enkelstuksproductie. Door de implementatie van intelligente robottechnologie probeert het Tielse bedrijf om zijn klanten waaronder scheepswerven, offshoreconstructiebedrijven en staalbouwers efficiënter en effectiever te laten produceren. De productiesystemen die Kranendonk levert klantspecifieke oplossingen die het slim integreert in de bestaande materiaal- en datastromen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.