Lasersysteem ESI beeldhouwt tienduizend componenten per dag

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Op Productronica heeft Electro Scientific Industries een platform gelanceerd voor lasermicromachining. De ML5900 is geoptimaliseerd voor industri√ęle productie. Volgens de Amerikaanse fabrikant kunnen componentbouwers en OEM‚Äės met de machine hun opbrengst verhogen, hun cost of ownership verbeteren en hun productiemogelijkheden voor automotive-, micro-elektronica- en andere consumentenproducten uitbreiden.

Het systeem geeft gebruikers realtime controle over hun proces en biedt ze een modulair raamwerk. Met keuze uit een diodegepompte infrarode, groene of UV-laser is het mogelijk het werkstuk op nanoniveau vorm te geven. Het platform is geschikt voor halfgeleiders, metalen, organische en hybride materialen. Door de ge√Įntegreerde roterende metrologiestage kan de ML5900 volledig parallel meerdere objecten verwerken, waardoor gebruikers kunnen rekenen op een doorvoer van tienduizend onderdelen per dag.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen