Langere motor Linmot levert meer kracht

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Linmot heeft zijn zwaarste serie industriële lineaire servomotoren P01-48 uitgebreid met een langere uitvoering: de P01-48×360. Het krachtbereik van deze verlengde motor is ruim 30 procent groter. In combinatie met de momenteel beschikbare controllers uit de E1100-serie kan een continue kracht worden bereikt van 354 N en een piekkracht van 800 N. Zodra in het najaar de nieuwe E1250-Ethernet-controllers beschikbaar zijn, zal deze piekkracht zelfs oplopen tot 1024 N.

Met de IP67-beschermingsklasse, het elektrische aandrijfsysteem en de vrij programmeerbare positionering is deze lineaire servomotor inzetbaar bij precieze en dynamische verstellingen. Standaard zijn de motoren in het totale slagbereik vrij positioneerbaar. Daarnaast kunnen gebruikers kiezen voor verschillende soorten lopers waarmee de inzetbaarheid uiterst flexibel is.

De P01-48×360-motoren zijn in de Benelux verkrijgbaar bij Groneman in Hengelo.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.