Landré sterker in 3D-printers door overname Duoteq

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Vorige week heeft Landré alle medewerkers en de activiteiten van Duoteq overgenomen. Het bedrijf uit Vianen breidt daarmee uit op het gebied van 3D-printers en Cad/Cam-software voor de verspanende productie. Duoteq verkoopt en implementeert Cad/Cam-applicaties, 3D-printers en 3D-scanners van Z Corp. Het biedt complete soft- en hardwareoplossingen voor tekenkamers, ontwikkelafdelingen en productieomgevingen.

Beide ondernemingen zijn met elkaar in gesprek geraakt na de overname van Z Corp door 3D Systems, waarvan Landré de vertegenwoordiger is in de Benelux. ’Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat de activiteiten dermate goed op elkaar aansluiten dat samenvoegen van de activiteiten sterke groeimogelijkheden biedt‘, aldus Landré-directeur Jan Floor van Egmond. Met de systemen van Z Corp en 3D Systems zegt Landré nu vrijwel alle beschikbare 3D-printtechnologieën in huis te hebben en daarmee een sterke uitgangspositie te hebben om uit te groeien tot een van de sterkste spelers op deze markt.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.