Kunststoffenbeurs en Precisiebeurs breiden uit

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Mikrocentrum en NH Conference Centre Koningshof hebben een oplossing gevonden voor het ruimtegebrek waar de twee partijen tegenaan liepen bij zowel de Kunststoffenbeurs als de Precisiebeurs. Ze gaan het terrein opnieuw indelen om uitbreiding mogelijk te maken. De laatste jaren waren beide events volledig volgeboekt met exposanten en was er geen ruimte voor groei. Mikrocentrum ging op zoek naar een andere locatie maar standhouders en bezoekers van de twee events spraken een sterke voorkeur uit voor het conferentiecentrum in Veldhoven.

Mikrocentrum en Koningshof doen allebei een duit in het zakje om de uitbreiding mogelijk te maken. Het conferentiecentrum past de infrastructuur aan door onder meer wegen en een vijver te verleggen en grond te egaliseren. Mikrocentrum investeert in een semi-permanente hal voor de twee events. Deze nieuwe ’Dommelhal‘ komt naast de bestaande Genderhal te liggen en biedt ruimte aan ongeveer veertig extra exposanten.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.