Koning & Hartman levert flexibele zesassige Mitsubishi-robot

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Koning & Hartman introduceert een nieuwe zesassige robot van Mitsubishi Electric. De RV-2SDB is bijzonder geschikt om repeterende handelingen snel en met een hoge mate van nauwkeurigheid uit te voeren, bijvoorbeeld in laboratoria en testcentra. Het compacte formaat, het grote bereik (504 mm/420 graden) en de mogelijkheid van zowel wand- als plafondmontage maken hem flexibel inzetbaar bij toepassingen tot maximaal 3 kg. De robot is voorzien van vele standaard opties en op een overzichtelijke wijze te programmeren.

Er is ook een IQ-uitvoering leverbaar, de RV-2SQB. Deze wordt aangestuurd door een robot-CPU die direct in de IQ-PLC-configuratie wordt geplaatst. Hierdoor communiceert de RV-2SQB direct met de PLC, de HMI, de servo en/of meerdere andere robots. Dit leidt tot snellere communicatie, overzichtelijkere programmering en kortere engineeringtijden.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen