KMWE opent vestiging in Maleisië

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

KMWE Precision Systems uit Eindhoven heeft de afgelopen maanden een assemblagevestiging opgezet in het Maleisische Penang, in de eerste plaats bedoeld voor lokale OEM‘s in de halfgeleider- en medische industrieën. Ook brengt het er zijn bestaande inkoopactiviteiten in Azië onder. Vanaf januari telt de vestiging een tiental medewerkers; KMWE verwacht dat dat in 2010 groeit naar dertig tot vijftig medewerkers. Het bedrijf als geheel telt op dit moment 180 FTE‘s.

KMWE is gespecialiseerd in complexe verspaning en in het maken van mechatronische (sub)modules. Het bedrijf levert onder meer aan Airbus, ASML, Fokker, Océ, Oerlikon en Philips Healthcare. KMWE Maleisië beschikt op dit moment over faciliteiten voor assemblage en cleanroomassemblage, het verlijmen van verschillende materialen, kwaliteitscontrole en het uitvoeren van functionele eindtests. Op termijn moet hier de productie van complexe verspaande onderdelen bijkomen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.