KMWE en Turkse evenknie starten joint venture

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Het Eindhovense KMWE Precision Systems and Components heeft een 50/50-joint venture gesloten met het Turkse Coskunöz Savunma va Havacilik. Die firma is een van de grootste productiebedrijven op het gebied van automatisering en luchtvaart in Turkije. De gecombineerde organisatie levert ’hoogwaardige, kwalitatieve, waardetoevoegende oplossingen aan de Turkse en internationale luchtvaart en de defensie-industrie voor beide lokale overheden‘.

’De nationale en internationale groei in Turkije en ook de defensiecompensatieorders maken deze regio een van de meest aantrekkelijke regio‘s om in te investeren‘, vindt KMWE-CEO Edward Voncken. ’Verder dragen de arbeidscondities en het kwaliteitsniveau van de werknemers bij aan het slagen van de investering. De joint venture zorgt voor nieuwe mogelijkheden om de gevraagde hooggekwalificeerde services te leveren aan de overheden in Nederland en Turkije en de internationale klanten in de vliegtuigindustrie.‘

Eindhovens Dagblad meldt dat de omzet van KMWE in de eerste helft van het jaar met 50 procent is gestegen. Ook in vergelijking met 2008 is er groei: plus 18 procent.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.