KMWE breidt uit in oppervlaktebehandeling en schoon werken

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

KMWE heeft alle aandelen van Birdie Beheer overgenomen. Dat bedrijf is de holding waarvan ATM Oirschot en ATM Mould Cleaning deel uitmaken. ATM was na de verhuizing en de flinke groei van de afgelopen periode op zoek naar een partij die de toekomstige ontwikkeling mee vorm kan geven. De overname past in de strategie van KMWE om verder te groeien en diverse expertises in huis te halen. KMWE neemt alle activiteiten en medewerkers van ATM over. ATM zal als zelfstandige activiteit onder zijn eigen naam blijven opereren.

KMWE biedt totaaloplossingen in de engineering en assemblage van hoogwaardige modules en machinesystemen, en de productie van complexe componenten. ATM is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen en het reinigen van onderdelen en het cleanroom verpakken daarvan. Beide ondernemingen zijn complementair en versterken hiermee hun positie in de markt.

‘In 2016 is ATM verhuisd naar een nieuw pand, waarbij we al onze productieprocessen volgens de meest moderne technieken hebben kunnen inrichten’, vertelt ATM-directeur/eigenaar Peter Vogels. ‘Mede daardoor hebben we een forse groei kunnen realiseren. Om dat traject succesvol te kunnen voortzetten, is het noodzakelijk aan te sluiten bij een grotere partij. Met KMWE hebben we een partner die goed aansluit bij onze bedrijfscultuur, waardoor op veel vlakken synergie kan worden bereikt. Tegelijkertijd kunnen we als ATM onze zelfstandigheid behouden zodat onze klanten en onze medewerkers enkel positieve gevolgen zullen ervaren van deze overname.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.