Jos Gunsing lector mechatronica aan Bredase hogeschool

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Jos Gunsing gaat voor drie dagen in de week een lectoraat mechatronica vervullen op de afdeling Engineering van de Avans Hogeschool Breda. Hij start op 1 maart 2009. Naast Avans ondersteunen ook de afdeling Mechatronica en Luchtvaarttechniek van het ROC Tilburg, de Federatie Aandrijven en Automatiseren (Feda) en het opleidingsfonds van het FME het lectoraat. Vanuit het bedrijfsleven is er ondersteuning van Bosch Rexroth, CSI, Hoppenbrouwers, Van Uitert en Fuji Film Tilburg.

Gunsing zegt dat het nog te vroeg is om zijn ambities uit te spreken. Hij tekende deze week de contracten met Avans, maar hij praat op dit moment nog met de verschillende belanghebbenden over de invulling van zijn leerstoel. ’Als hbo richten we ons meer op productinnovatie en machines op basis van bestaande technologie, in tegenstelling tot universiteiten die zich richten op innovatie van de technologie zelf‘, zo verwoordt Gunsing het algemene beeld.

Gunsing is business development technology manager bij NTS Mechatronics. Hij blijft vanaf maart twee dagen per week aan NTS verbonden.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen