Joint venture gericht op slimme geautomatiseerde productie

Alexander Pil
Leestijd: 2 minuten

Hollander Techniek uit Apeldoorn en Machinefabriek Geurtsen uit Deventer zijn een samenwerking aangegaan. De joint venture onder de naam ‘Robotize – Smart productivity’ opereert op het snijvlak van engineering, fabricage, industriële automatisering en robotbesturing. Volgens de twee partners is de joint venture het antwoord op de sterk groeiende vraag naar automatisering met meer flexibiliteit en efficiency voor productieomgevingen.

Robotize staat voor slimme productiviteit. Voor een groot aantal bedrijven is de stap naar een efficiëntere en slimmere productieomgeving nog altijd groot. Er zijn veel partijen die robots leveren, maar minder partijen die helpen met de totale integratie van slimme productiemogelijkheden.

In Robotize wordt de kennis en ervaring van meer dan honderd professionals met ervaring in de productieautomatisering gebundeld. Hollander Techniek is gespecialiseerd in complexe industriële automatisering, elektrotechniek en robotisering. Machinefabriek Geurtsen is een moderne machinebouwer met veel ervaring in engineering en fabricage van speciale machines.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.