Jeroen Landsbergen nieuwe CEO Hauzer Techno Coating

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Thomas Krug, de huidige CEO van Hauzer Techno Coating, treedt op 1 juli af. Zijn opvolger is Jeroen Landsbergen. De tien jaar dat Krug bij Hauzer de touwtjes in handen had, worden gekarakteriseerd door verandering en groei. ‘In 2008 zijn we deel gaan uitmaken van de Japanse IHI Group’, zegt Krug. ‘Dat gaf zicht op nieuwe horizonnen en voorzag ons van nieuwe kansen en uitdagingen. We groeiden van 16 miljoen omzet naar 35 miljoen, terwijl ons medewerkersbestand van 60 naar 120 verdubbelde.’ De komende twee jaar blijft Krug deel uitmaken van de adviesraad van Hauzer.

Landsbergen kwam in 2004 bij Hauzer als productmanager decoratieve applicaties. In 2008 nam hij de verantwoordelijkheid op zich voor de complete marketing- en salesactiviteiten en werd hij lid van de directie als CCO. ‘In mijn nieuwe rol als CEO zal ik de weg blijven volgen die zo herkenbaar is voor Hauzer: gefocust op technologie en samenwerking’, aldus Landsbergen. ‘Deze twee speerpunten hebben ons gebracht waar we vandaag de dag zijn en ik ben overtuigd dat ze ons de komende jaren nog verder zullen brengen. Onze plasmatechnologie om harde coatings te produceren voor de gereedschaps- en automobielindustrie heeft veel potentieel. Veel industrieën zouden de functionaliteiten van onze coatings kunnen gebruiken en ons doel is dan ook om onze expertise te delen en de technologie voor meer toepassingen betaalbaar te maken.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.