Inschrijving Feda Young Professional Award 2019 geopend

Alexander Pil
25 februari 2019

Federatie Aandrijftechniek (Feda) is van start gegaan met de vierde editie van de Young Professional Award. De branchevereniging reikt de prijs in het najaar uit aan het team van hbo-studenten mechatronica of industriële automatisering met het beste project. Hierbij wordt naast de projectinhoud en een werkend eindproduct ook beoordeeld op communicatie, multidisciplinariteit, inventiviteit en projectmanagement.

Dit jaar organiseert Feda de derde editie van de wedstrijd. De nadruk komt nog meer te liggen op het vergroten van contacten tussen de studenten en de Feda-bedrijven. Het doel van de wedstrijd is om het contact tussen hogescholen, docenten, studenten en het bedrijfsleven te versterken. De jury bestaat uit de leden van onder meer de onderwijscommissie van Feda en wordt voorgezeten door een onafhankelijke juryvoorzitter, Michiel de Ruyter, manager Brainport Industries College.

Inschrijven kan via de website www.feda.nl/ypa. De Haagse Hogeschool Delft, Saxion Hogeschool en Avans Hogeschool Den Bosch hebben al laten weten interesse te hebben in deelname.