Industriële panel-pc’s Winmate hebben Intel Haswell-processor

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Duranmatic heeft een serie industriële panel-pc’s van het Taiwanese Winmate op de Nederlandse markt gebracht. Deze pc’s zijn uitgerust met de nieuwste Intel Haswell-cpu’s en bijbehorende QM87-chipset. De robuuste panel-pc’s zijn leverbaar in diverse behuizingen zoals standaard paneelmontage, IP65, chassis of open frame. Er zijn modellen met displays van 15,6, 19 en 21,5 inch. De grootste variant heeft met een 1920 x 1080 HD-resolutie.

De Intel Core I5 Haswell-processor en optionele Windows Embedded 7.0/8.1 zorgen voor een uitzonderlijk snelle pc, aldus Duranmatic. Het touchscreen is leverbaar in 4- of 5-wire resistive uitvoering. Hardwareopties zijn onder meer een 16 Gbyte DDR3 L 1333/1600 MHz Sodimm-slot (16 GB) en een mini-PCI Express-slot (voor een wlan-module en sata-SSD). Het toestel is inzetbaar in de machinebouw en inspectiesystemen. Ondanks dat de pc’s aan de zwaarste industriële omstandigheden moeten voldoen, behoudt het apparaat zijn hoge prestaties en heeft het een laag stroomverbruik.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen