Industriële GSM/UMTS-router Geneko heeft dubbele simkaart

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Met de GWR-I202-, I252- of I352-routers van Geneko hebben gebruikers de mogelijkheid om computers en kleine computernetwerken te verbinden met een centrale server. Via het mobiele netwerk, internet en GPRS/Edge/HSDPA/HSUPA-technologie kunnen systemen met elkaar worden verbonden. Vooral op locaties waar geen netwerkstructuur aanwezig is of verbinding met een lokaal netwerk niet gewenst is, bieden deze modules een goed alternatief. Het apparaat is zo ontworpen dat het toegang tot het internet biedt voor een of meerdere pc‘s maar ook voor andere apparaten zoals PLC‘s, sensoren of apparaten met een USB-, RS232- en RS422/485-interface. De RS232/422/485-interface ondersteunt tevens het Modbus/TCP-protocol. De GWR-routers zijn uitgevoerd met een dubbele simkaart en kunnen daardoor automatisch overschakelen naar een andere provider in geval van een onderbreking.

Het hart van de Geneko GWR-router is gebaseerd op de Arm-CPU-familie. Het besturingssysteem is gebaseerd op Gnu/Linux waarmee alle noodzakelijke functies van een moderne router kunnen worden geïmplementeerd, aldus distributeur BESD.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen