IMS scoort miljoenenorder in China

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

IMS heeft een order van formaat binnengehaald bij een niet nader genoemde Chinese klant in de telecommunicatie-industrie. Het onderdeel van de Wwinn-groep zegt dat het gaat om een bestelling ter waarde van ongeveer zeven miljoen euro aan hoogvolume productiesystemen. De oplossing is gebaseerd op IMS‘ modulaire Profast4G-platform voor het produceren van kleine, complexe componenten in hoge volumes. Onder meer Masévon Technology, Proftech en Tumakon ontwikkelden mee aan Profast4G. De levering van de systemen staat gepland voor midden 2011.

Het Chinese bedrijf krijgt productiesystemen die bestaan uit configureerbare productiecellen en bewerkings- en procesmodules, die IMS specifiek heeft ontworpen voor kleine opto- of elektromechanische componenten voor mobiele telefoons, medische producten en sensoren voor auto‘s. De Almeloërs zullen ook de re-engineering van (nieuwe) producten en processen voor hun rekening nemen, om deze geschikt te maken voor geautomatiseerde massaproductie.

IMS ontwerpt, ontwikkelt en bouwt productiemachines voor bedrijven in de elektronica-, hightech- en medische industrie. Met een specialisatie in microassemblage levert het bedrijf productieoplossingen aan bedrijven over de hele wereld. IMS is onderdeel van de Wwinn-groep waartoe ook Innlab en ESPS behoren. Innlab levert diensten op het gebied van product- en procesontwikkeling, met de focus op maakbaarheid. ESPS is verantwoordelijk voor service, onderhoud en productiviteitsverbeteringen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.