ICT zet overname Brandfort door

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Tegelijk met de cijfers van 2013 heeft ICT Automatisering bekendgemaakt de overname van het Eindhovense Brandfort door te zetten. De directie heeft dit besloten na ‘zorgvuldige overweging van alle opmerkingen van de aandeelhouders’. Op een recente buitengewone vergadering spraken zij in meerderheid hun voorkeur uit voor Brandfort boven DPA als fusiepartner.

Het in 1977 opgerichte Brandfort is een middelgroot ingenieursbureau met 250 medewerkers en zes kantoren in de Benelux. Tot het klantenbestand behoren ASML, Daf, Delphi, IHC en Philips. De onderneming opereert onder drie labels: ACE, Brace en BDF. ACE is actief in apparatenbouw en productontwikkeling, bedrijfsautomatisering en constructietechniek. Brace Automotive is gespecialiseerd in mechanisch ontwerp en softwareontwikkeling voor aandrijflijnen, interieurmodules en algemene beheerssystemen. BDF Talent is een wervingsbureau voor hoogopgeleide technici.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.