Iconics nieuwe partner Koning & Hartman

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Koning & Hartman sluit een samenwerkingsovereenkomst met softwareontwikkelaar Iconics ter aanvulling van het Smart Industry-portfolio. De technische kennis en kunde van Koning & Hartman, gecombineerd met de expertise van Iconics op het gebied van realtime visualisatie, big data, advanced analytics en machine-learning zorgen voor efficiƫntere, winstgevende en duurzame automatiseringsoplossingen, aldus de twee partijen. Koning & Hartman levert vanaf nu de oplossingen van Iconics in de Benelux.

Iconics is een onafhankelijke softwareontwikkelaar die is gespecialiseerd in realtime visualisatie, hmi, energiemanagement en foutopsporing en -reductie, productie-intelligentie en een breed pakket aan analyseoplossingen die ervoor zorgen dat een automatiseringssysteem optimaal werkt. De oplossingen van Iconics zijn terug te vinden in onder meer automatiseringsoplossingen voor de bouw, olie & gas, energiebedrijven, waterschappen, farmacie, automotive en vele andere industrieƫn.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naarĀ 024 350 3532Ā of stuur een e-mail naarĀ info@techwatch.nl.