IAI levert eerste verbeterde paspoortprinter

Leestijd: 1 minuut

Het Veldhovense IAI Industrial Systems heeft de eerste order binnengekregen voor zijn tweede generatie Bookmaster One-paspoortprintsystemen. Het Haarlemse Morpho gaat de update gebruiken voor de volledig personalisatie van paspoorten. De machine verwerkt blanco boekjes automatisch tot kant-en-klare paspoorten, inclusief geperforeerde pasfoto‘s. De verbeterde Bookmaster One-systemen zijn modulair opgebouwd zodat gebruikers ervoor kunnen kiezen om alle functionaliteiten stapsgewijs in te voeren in de organisatie.

De machines die IAI ontwikkelt en bouwt, zijn bedoeld om officiële documenten te beveiligen. Met lasers schieten de systemen gaatjespatronen in het papier of plastic. Het kan dan gaan om unieke codes en pasfoto‘s zoals in de Nederlandse paspoortboekjes, maar ook om beveiligingsfeatures in bankbiljetten zoals in de Zwitserse frank. De Docdata-dochter heeft klanten in onder meer België, China, Groot-Brittannië, India, Nederland, Rusland en Zwitserland.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.