Hydrauvision maakt ventielen Sauer-Danfoss op maat

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Hydrauvision introduceert de PVG-pompventielen van Sauer-Danfoss, die door hun modulaire concept geheel zijn af te stemmen op de wensen van de klant. De hydraulicaspecialist uit het Zeeuws-Vlaamse Schoondijke assembleert de ventielen en test ze vervolgens op alle gewenste functionele eigenschappen en op lekdichtheid. Vóór assemblage kan het bedrijf per sectie een corrosiewerende nikkellaag aanbrengen, die de levensduur aanmerkelijk verlengt. Ook verzorgt Hydrauvision het onderhoud en reparaties.

De PVG-familie van load-sense-ventielen bestaat uit de types PVG32 (maximaal tien secties), PVG100 en PVG120 (maximaal acht secties). De maximale flow per sectie is respectievelijk 129, 180 en 239 liter per minuut. De maximale druk is 350 bar voor de PVG32 en de PVG100 en 400 bar voor de PVG120. Naast een versie met open centrum voor vaste pompopbrengsten is ook een versie met gesloten centrum beschikbaar voor variabele pompopbrengsten.

De proportionele PVG-ventielen kenmerken zich doordat de flow voor een functie onafhankelijk is van de last of een andere functie. De geïntegreerde elektronica is optioneel uitbreidbaar met Can-busfunctionaliteit, wat het mogelijk maakt om intelligente controlefuncties te implementeren. In aanvulling op de ventielen levert Hydrauvision een grote variëteit in stuurplunjers.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen