Hydraurent breidt aanbod hydraulische aggregaten uit

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Hydraupack 45E is een hydraulische aggregaat met een vermogen van 45 kW die wordt toegepast bij industriële en offshore-toepassingen. De aggregaat van Hydraurent is nu verkrijgbaar in drie uitvoeringen: naast de standaard elektrische versie heeft Hydraurent nu ook een Atex-uitvoering voor explosieveilige omgevingen en een dieselgedreven aggregaat geïntroduceerd.

Dankzij het modulaire ontwerp is de Hydraupack 45E eenvoudig te koppelen wanneer meer vermogen wordt vereist, stelt Hydraurent. Om overal opstarten mogelijk te maken worden de gekoppelde elektrisch aangedreven versies een voor een opgestart. Alle uitvoeringen – ingebouwd in eenzelfde frame – zijn modulair en eenvoudig te koppelen aan elkaar of aan andere hydraulische installaties zoals bijvoorbeeld filtratie-units.

Naast de elektrisch aangedreven standaard- of Atex-versie van de Hydraupack 45E en de dieselgedreven aggregaat wordt de serie binnenkort uitgebreid met een uitvoering die een water-glycolmengsel gebruikt als medium in plaats van olie. Naar verwachting zal deze versie in het najaar beschikbaar komen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen