Huub van de Water (KMWE) wint Noordhofprijs voor metaal

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

De Noordhofprijs voor metaal gaat dit jaar naar Huub van de Water van KMWE. Van de Water begon zijn carrière bij KMWE in 1995 als stagiair frezen en klom op tot CAM-engineer frezen. In die positie adviseert hij zijn collega’s over maakbaarheid, kosten en kwaliteit en begeleidt daarnaast de operators en nieuwe medewerkers.

‚ÄėZijn uitgebreide kennis is een voorbeeld voor onze nieuwe medewerkers, die intern worden opgeleid tot programmeur‚Äô, zo prijst KMWE Van de Water. ‚ÄėBinnen ons bedrijf is Huub het aanspreekpunt als het gaat om het maximale uit het machinepark te halen. Hij is loyaal, creatief, volledig zelfstandig en een altijd zeer kritische teamspeler.‚Äô

De Noordhofprijs gaat jaarlijks naar de beste vakman of -vrouw in de Brainportregio. De Stichting Bevordering Vakmanschap reikt de prijs sinds 1986 uit in de categorie√ęn bouw, metaalindustrie, mechatronica en andere vakgebieden in de technische industrie.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.