Hottinger neemt NCode over

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Hottinger Baldwin Messtechnik (HBM) uit het Duitse Darmstadt neemt NCode International over. Dit bedrijf uit het Amerikaanse Detroit staat bekend om zijn oplossingen voor het analyseren en voorspellen van de effecten van duurbelasting en materiaalmoeheid. HBM is producent van meet- en weegapparatuur en levert meetketens voor industriële toepassingen met sensoren, data-acquisitieapparatuur, software en bijbehorende services.

Door de overname van NCode krijgt HBM toegang tot technologie en expertise voor mobiele data-acquisitie, analysesoftware, datamanagementsystemen en tools voor computer-aided engineering (CAE). ’NCode heeft een uitstekende reputatie op het gebied van analyse van duurbelasting en materiaalmoeheid‘, zegt Andreas Hüllhorst, directeur van HBM. ’De productportfolio‘s van NCode en HBM zijn complementair, waardoor we nu de volledige testcyclus van virtuele tot en met fysieke tests kunnen leveren.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.