Hoogwaardig lasermarkeersysteem Telesis

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Telesis Europe heeft zijn assortiment lasermarkeersystemen uitgebreid met het Telesis 10EV YVO4 Vanadate. Dit systeem voorziet in een laserstraal van zeer hoge kwaliteit met een korte pulsbreedte, hoog piekvermogen, geringe afmeting en zeer goede dieptefocus.

De laserstraalkarakteristieken zijn afgestemd op markeren van warmtegevoelige of hoogreflecterende materialen zoals silicium, metaalfolie en kunststoffen. Het 10EV-lasersysteem is volledig luchtgekoeld. De diodelaser is in de besturingskast ondergebracht en via glasvezel gekoppeld aan de resonator en de scankop. Telesis garandeert een onderhoudsvrije werking met een gemiddelde levensduur van de diodes van 20 duizend uren. Telesis levert het 10EV-lasersysteem met de krachtige en gebruiksvriendelijke Merlin II LS-software voor vierassige besturing, complete patroonherkenningsfunctionaliteit en gebruiksvriendelijke operatorinterface.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Gerelateerde artikelen