Holland Innovative en Universiteit Stuttgart intensiveren samenwerking rond reliability

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Holland Innovative en Reltest, een spin-off de universiteit van Stuttgart hebben een intentieverklaring ondertekend voor een intensievere samenwerking. Beide instituten zijn van plan om gezamenlijk trainingen en evenementen te organiseren rondom de thema’s betrouwbaarheid, levensduur en productontwikkeling.

Zowel Reltest Solutions als Holland Innovative biedt al een verscheidenheid in programma’s aan die gericht zijn op betrouwbaarheid, levensduur, root cause-analyse en datascience. Door hun samenwerking te versterken, verwachten de instituten de kwaliteit aan beide kanten te verbeteren. Daarnaast wordt de breedte van het programma uitgebreid en aangeboden in beide landen. De training is gebaseerd op de VDI-richtlijn 4002 en is gecertificeerd door de Universiteit van Stuttgart.

Hans Meeske, ceo van Holland Innovative: ‘We werken allebei vanuit het principe dat kennis zo veel mogelijk mag worden gedeeld. Dit geldt vooral voor onze wederzijdse expertise op het gebied van betrouwbaarheid en levensduur. De wereld verandert in hoog tempo. Om dit tempo bij te kunnen houden, is het belangrijk dat engineers en ontwikkelaars, evenals het management, zich ervan bewust zijn dat hun producten zorgvuldig zijn ontworpen met een voorspelbare levensduur en voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de klant. Onze programma’s kunnen hen helpen dit doel te bereiken.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.