Holland Capital investeert in Cards PLM Solutions

Alexander Pil
5 februari 2021

Cards PLM Solutions zet de volgende stap naar groei door de investering van participatiemaatschappij Holland Capital. De investering zorgt ervoor dat de groeiambitie van de specialist in product lifecycle management voor de komende jaren gerealiseerd kan worden.

Beeld: Cards PLM Solutions

Cards is een value added reseller en businesspartner van Siemens Digital Industries Software. Plm-oplossingen dragen bij aan het optimaliseren van productontwikkeling en het productieproces. Naast software levert het bedrijf consultancydiensten aangevuld met support.

Cards heeft in 2017 zijn dienstenaanbod uitgebreid met 3d-printoplossingen van Ultimaker en Formlabs, een sterk opkomende complementaire markt. Met veel kennis van plm-software, 3d printing en bedrijfsprocessen in de maakindustrie is het bedrijf naar eigen zeggen een gewaardeerde partner voor klanten als ASML, Frencken, NTS, AAE, KMWE en Procter & Gamble.

De samenwerking met Holland Capital stelt Cards in staat om autonoom en middels overnames te groeien in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daarnaast liggen er goede aanknopingspunten voor samenwerking met andere portefeuille ondernemingen van Holland Capital. Erik Burghoorn, ceo van Cards: ‘In Holland Capital hebben we een partner gevonden die ons goed kan ondersteunen bij het professionaliseren van de organisatie en het realiseren van onze groeiambities. Ze begrijpen wat ondernemen is en delen onze visie op de markt.’