Hittech neemt activiteiten Roboxis over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Het failliete Roboxis in Barneveld heeft een doorstart gemaakt onder de vleugels van Hittech-zuster Xhit International. Met ingang van 1 juli zijn vijf medewerkers, het intellectueel eigendom, het klantenbestand en alle overige activa overgegaan naar Roboxis Packaging, zoals de nieuwe naam luidt. Het Gelderse bedrijf zal worden geleid door Dick Verheij.

Roboxis heeft een (gerobotiseerd) verpakkingsconcept ontwikkeld voor de verwerking van verpakte eieren, groente en fruit, en afbakproducten. Hittech-directeur Cor Heijwegen: ’Door de expertise van onze bestaande activiteiten op het gebied van ontwikkeling, engineering, productie, assemblage, service en onderhoud te verbinden met de unieke verpakkingsoplossingen van Roboxis Packaging ontstaat een sterke partij voor het ondersteunen van bestaande en nieuwe klanten van Roboxis Packaging in end-of-line verpakkingsoplossingen in de levensmiddelenindustrie.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.