Hittech kiest Ypenburg als hoofdvestiging

René Raaijmakers
Leestijd: 5 minuten

Hittechs engineering verhuist van Delft naar Den Haag. Op industrieterrein Ypenburg werken de ingenieurs voortaan in een nieuw gebouw naast de productie. De herschikking markeert een mijlpaal in omzetgroei, naar honderd miljoen euro vorig jaar.

Nadat hij de viercijferige offerte had bekeken voor de verlichting in de ontvangsthal van Hittechs nieuwe hoofdvestiging liet directeur Cor Heijwegen het papiertje in de prullenbak glijden. De verantwoordelijke projectleider reed vervolgens naar de Gamma en kocht er een stuk of twintig bouwlampen. Die werden op een creatieve manier aan het platform hangen. Zo was het hele zaakje voor een paar honderd euro gepiept. Een hightech-toeleverancier, die afgelopen april op Hittechs openingsfeestje aanwezig was, riep daar wijzend op de lampen: ‘Dat zien klanten graag: soberheid.’

Hittechs productievestiging MPP was al langer op Ypenburg gevestigd. Met de bouw van een nieuw kantoor verplaatst de toeleverancier ook zijn hoofdkantoor vanuit Uitgeest en de engineering en cleanroomassemblage uit Delft naar het industrieterrein waar eens het roemruchte vliegveld Ypenburg lag.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.