Hirschmann voegt twee switches toe aan Spider-serie

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Hirschmann Automation and Control presenteert twee nieuwe unmanaged switches in de Spider-reeks, de Spider II Giga 5T en de Spider II Giga 5T/2S. Beide switches ondersteunen Gigabit Ethernet en hebben elk vijf twisted-pairpoorten. De Spider II Giga 5T/2S heeft bovendien twee Gigabit Ethernet SFP-poorten.

Hirschmann positioneert de switches voor gebruik in kleinere datanetwerken waar hoge bandbreedte belangrijker is dan uitgebreide beheerfuncties. Beide switches zijn ontworpen voor een temperatuurbereik van -40 graden tot 70 graden Celsius en voldoen aan alle relevante industriële normen. De twisted-pairpoorten hebben RJ45-sockets die autocrossing, automatische onderhandeling en autopolariteit bieden. De twee SFP-poorten kunnen worden uitgerust met Gigabit-ontvangers voor glasvezelkabels (1000 BaseX/LX/LH/LH+). De afstanden kunnen maximaal 120 kilometer bedragen.

De switches zijn plug-and-play en kunnen gemonteerd worden op Din-rails. Dankzij hun compacte behuizing van 35 bij 38 bij 121 mm zijn ze ook te installeren in lasdozen. Led-indicatoren op het frontpaneel geven informatie over het apparaat en de netwerkstatus.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.