High-speed draadloze Ethernet-switch uit Acksys-stal

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Acksys heeft zijn portfolio voor draadloos Ethernet uitgebreid met de WLG-Switch. Dit apparaat is een 10/100Base-TX Managed Layer 2-schakelaar over WLan met acht poorten, bedoeld voor automotive- en industriële systemen. De module ondersteunt geavanceerde switchopties zoals auto MDI/MDIX crossover voor plug-and-play toepassingen. De elektronica is ondergebracht in een compacte IP30-behuizing, die schok- en trillingsbestendig is conform de Mil-STD-810F-standaard, geschikt is voor Din-railmontage of paneelbevestiging en werkt van -20 tot 70 graden Celsius.

Configuratie loopt via SNMP of een webbrowser. De Data Key maakt het sneller en makkelijker om de switch bij een defect te vervangen. Alle instellingen zijn hierin opgeslagen zodat herconfiguratie geen extra apparatuur vereist. De module wordt gevoed via een dual 9/72 V DC energievoorziening of Power Over Ethernet (POE PSE).

De IEEE 802.11a/b/g/h-interface op 2,4, 5 of 5,4 GHz ondersteunt Dynamic Frequency Selection (DFS), Roaming en Transmission Power Control (TPC) om het zendvermogen te regelen. Voor beveiliging van de dataverbinding ondersteunt de WLG-Switch 802.11x (Radius), Mac-adresfilter, SSID, Wep, WPA-PSK en WPA2-PSK. De module werkt in verschillende modi, waaronder Access Point, Ad Hoc, Bridge, Bridge Router, Fast Roaming en Infrastructure.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen