Henk Smid nieuwe voorzitter Nevat

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Tijdens de alv is Henk Smid, ceo van Variass, gekozen tot nieuwe voorzitter van Nevat. Hij volgt daarmee Ton de Bruine op die deze functie sinds het najaar van 2012 op interim-basis heeft ingevuld. In zijn nieuwe functie heeft Smid vooraf achter de schermen met een groep leden en bestuur gewerkt aan een vernieuwde koers van Nevat. Met de slogan ‘focus creëert ruimte voor vernieuwing’ schetste hij op de alv de nieuwe kaders van de vereniging geschetst. Meer gestructureerde inbreng van proactieve leden en een groot onderling vertrouwen staan aan de basis van een nieuw te vormen programma, waarbij crosssectorale thema’s op gebied van bedrijfsvoering en technologieroadmaps hoog op de agenda staan.

‘Via ons succesvolle Nevat-professionaliseringsprogramma weten we inmiddels ontzettend veel van onze leden en wie waar in uitblinkt. We gaan die kennis benutten om de competenties van alle leden met elkaar op een hoger plan te brengen. Met name op gebied van ondernemerschap’, aldus Smid. ‘Oprecht kennis delen om uit te blinken. Het zijn niet de sterkste of snelste die overleven, maar degene die zich het beste kunnen aanpassen en het best geïnformeerd zijn. Dat is waar Nevat waarde creëert voor zijn leden.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.