Hedwig Maes aangesteld als nieuwe topman Agidens

Alexander Pil
2 oktober 2020

Het Vlaamse systeemintegratiebedrijf Agidens heeft Hedwig Maes aangesteld als nieuwe chief executive officer. Per 1 oktober neemt Maes de verantwoordelijkheden over van Geert Stienen, die enkele maanden geleden aangaf een nieuwe uitdaging buiten het bedrijf aan te willen gaan.

Foto: Agidens

Met Maes komt bij Agidens een ervaren gedelegeerd bestuurder aan boord met een achtergrond in de business waarin Agidens acteert. Maes studeerde Industrial Electronics aan het IHAM en bedrijseconomie aan de UFSIA-universiteit in Antwerpen. Hij is een senior executive met meer dan deritg jaar internationale ervaring in industriële automatisering en industriële systemen, waaronder veertien jaar bij General Electric als senior vice president Enterprise Solutions en tien jaar bij Rockwell Automation waar zijn laatste functie vice president Global Systems & Solutions was.

Agidens is de bedrijfsnaam van de vier voormalige Egemin-divisies die samen verdergingen na de verkoop van de Handling Automation-divisie en de merknaam Egemin Automation aan de Kion Group.