HBM geeft pakket meetanalyse update

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Hottinger Baldwin Messtechnik (HBM) heeft een update van NCode Automation op de markt gebracht. Versie 5.1 biedt meer functionaliteit en flexibiliteit voor engineers die testgegevens moeten analyseren en interpreteren. De update heeft niet alleen een complete omgeving voor opslag, analyse en presentatie van meetgegevens en testresultaten, maar ondersteunt ook datasharing en samenwerking op afstand voor een betere uitwisseling van informatie.

NCode Automation 5.1 beschikt over de nieuwe functie Characteristic Values die het voor gebruikers mogelijk maakt om additionele informatie aan data te hangen. Daarmee kunnen ze in de data zoeken en trendanalyses of reports samenstellen. De Characteristic Values worden berekend met analyseroutines die gebruikers zelf kunnen aanmaken en toevoegen. Ze kunnen zo alle aspecten van de meetgegevens en de testresultaten onderzoeken voor een beter begrip van de dynamiek achter de data. NCode 5.1 heeft ook een groepsversie die het beheer, de uitwerking en uitwisseling van meetgegevens vergemakkelijkt.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen