Haydon Kerk komt met lineaire rails en ingebouwde drive

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Haydon Kerk Motion Solutions introduceert een nieuwe ball guide screw lineaire geleiding. De BGS06-rail met geïntegreerde Idea Drive maakt gebruik van een enkele of dubbele stack stappenmotor met een ingebouwde en volledig programmeerbare stappenmotorcontroller. Alle BGS-railsystemen gebruiken lineaire stappenmotoren met nauwkeurige roestvrijstalen spindels. Deze zijn voorzien van TFE-coating waardoor ze slijtvast en onderhoudsvrij zijn. Het resultaat is een zeer stijf en soepel lopend bewegingssysteem, aldus distributeur Rotero.

De BGS06 heeft een maximale slag van 610 millimeter en is bestand tegen horizontale belastingen tot 600 newton. Het geïntegreerde Idea-aandrijfsysteem werkt met een inputvoltage tussen 12 en 48 V DC en levert 2,6 A RMS. Communicatie loopt via USB of RS-485. De Idea heeft vier ingangen en vier uitgangen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen