Hansen Industrial Transmissions vervangt directeur

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Shaun Dean is de nieuwe ceo van Hansen Industrial Transmissions. De ontwerper, fabrikant en leverancier van tandwielkasten uit Edegem heeft bekendgemaakt dat het in overleg met het hoofdkantoor in Japan heeft besloten de samenwerking met Opervision, vertegenwoordigd door Eric Vuurstaek, stop te zetten. Vuurstaek wordt vervangen door Dean die tevens ceo blijft van Hansens Duitse zusterbedrijf Sumitomo Cyclo Drive Germany.

Dean (49), geboren in Engeland, woont inmiddels in Antwerpen en verklaarde: ‘Ik ben verheugd om HIT verder te begeleiden bij de voortgaande integratie in de Sumitomo-organisatie en ik kijk erg uit naar de samenwerking met de mensen van dit bedrijf. We zullen nauwer moeten samenwerken met de andere bedrijven binnen de groep en gebruikmaken van de synergieën om ons productaanbod te optimaliseren en zowel de technische als economische uitdagingen binnen de EMEA markt aan te gaan en onze positie binnen deze markt te verstevigen. De globale strategieën worden afgestemd in het Japanse hoofdkwartier en we werken aan een volgende reeks van productinnovaties. De Europese markt speelt tevens een grote rol in de mondiale strategie.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.