Hans Scholtz volgt Eric Hezemans op bij NTS

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Sinds 1 december is Hans Scholtz directeur van de NTS-divisie Development & Engineering. Hij is daarmee de opvolger van Eric Hezemans die eerder dit jaar vertrok. ‘Met zijn opleiding, ruime ervaring in productontwikkelomgevingen en enthousiaste persoonlijkheid, zal Hans de rol en positionering van onze ontwikkelorganisatie verder gaan versterken’, schrijft NTS in een memo. Scholtz werkte eerder bij Philips en Fei/Thermo Fisher.

Scholtz moet invulling gaan geven aan de nieuwe strategie van NTS. Het Eindhovense bedrijf merkt dat de markt de afgelopen jaren is veranderd. ‘We dachten dat we veel meer de complete verantwoordelijkheid voor machines en modules zouden krijgen. De omvang van die omm-business blijkt in de praktijk tegen te vallen’, aldus topman Marc Hendrikse. NTS zet zijn expertise daarom breder in. Development & Engineering – de tak die de ontwikkeling van complete systemen op zich kan nemen – richt zich meer op startups die nog geen ervaring hebben in complete machinebouw. ‘Of op het gebied van digitaal printen omdat daar klanten zitten die de machine minder relevant vinden maar vooral zijn gericht op het eindresultaat.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.