Groeikapitaal voor Olmia Robotics

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Investeringsmaatschappij Venvest Participaties heeft een minderheidsbelang genomen in Olmia Robotics. Door deze kapitaalinjectie kan de cobotspecialist uit Tiel gecontroleerd verder groeien. ‘Juist daarvoor zochten we een financiële partner met ervaring op het gebied van industriële automatisering en die denken we in Venvest te hebben gevonden’, zegt Olmia-oprichter Peter van Olm.

Olmia heeft de ambitie om de komende jaren versneld door te groeien. Van Olm: ‘De toenemende focus op gestandaardiseerde oplossingen en het aanbieden van opleidingen slaat aan bij onze opdrachtgevers en leidt tot een bovengemiddelde groei van onze activiteiten’, aldus Van Olm. ‘Met behulp van Venvest wil Olmia niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland versneld doorgroeien. Venvest investeert in ondernemingen met een omzet van de twee en tien miljoen euro in Nederland. De investeerder levert naast geld ook een bijdrage in de groei en operationele professionalisering van haar deelnemingen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.