Green Hills helpt bij beveiligen IOT-toepassingen

Leestijd: 1 minuut

Green Hills start een consultancygroep rond de beveiliging van internet-of-things-toepassingen. De groep bestaat uit beveiligingsexperts uit alle takken van het bedrijf, en richt zich op beveiligings- en privacy-aspecten van bedrijfskritieke IOT-oplossingen. De Green Hills-specialisten bieden diensten aan rond het ontwerpen en ontwikkelen van systemen, certificering, en het analyseren van kwetsbaarheden.

Embedded devices worden meer en meer direct aan het internet gekoppeld, wat ze kwetsbaar maakt voor hackers, malware en andere bedreigingen. Het beveiligen van dit soort toepassingen, die vaak met beperkte hardwarecapaciteiten langdurig mee moeten gaan en bedrijfskritieke functies moeten vervullen, staat dan ook volop in de belangstelling. Onlangs schreef netwerkgigant Cisco bijvoorbeeld ook al een competitie uit voor innovatieve beveiligingsoplossingen van IOT-toepassingen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.